Bella Ciao!

Welkom in ons nieuwe restaurant, hotel en winebar. Binnen ons bedrijf draait alles om authentiek bereid eten – eigengemaakte pasta’s, zuurdesem pizza’s en goede anti-pasti. We serveren onze bestellingen snel en creëren altijd sfeer en gezelligheid. Hierdoor is Bella Ciao een plek waar iedereen zich thuis voelt. Dat geldt voor onze gasten, maar zeker ook voor onze collega’s.

Sluit jij aan bij Bella Ciao?

Bella Ciao is uniek. We zijn geen Italiaans restaurant, maar gebruiken wél de belangrijke Italiaanse waarden. Zo maken we dagelijks verse pasta’s in ons pastalab, bakken we de beste pizza’s in onze eigen Moretti en hebben we een mooie wijnvoorraad.

Boven het restaurantgedeelte vind je ons hotel, waar we met acht kamers dezelfde sfeer als in het restaurant neerzetten. Italiaanse kwaliteit, met een eigentijdse twist.

Samen met een supergemotiveerd en leuk team zetten we ons nieuwe concept in de markt. Dat team willen we graag uitbreiden, misschien wel met jou?

Doei lange motivatiebrieven

Wij houden niet van uren zwoegen op een sollicitatiebrief of CV. Natuurlijk mag het, maar wij houden het liever laagdrempelig. Bijvoorbeeld met een kennismakingsdag!

Hoi kennismakingsdag

Onze deuren zijn met de lockdown gesloten, maar we willen tóch de sfeer van ons bedrijf aan je overbrengen. Daarom nodigen we je van harte uit voor onze kennismakingsdag. Deze kennismaking vindt plaats op 6 maart en duurt 1 uur.

Dat uur ziet er ongeveer zo uit:

 • Rondleiding door het hotel: 8 kamers die onlangs een upgrade hebben gehad.
 • Rondleiding door het restaurant: een Italiaanse koffie niet bij mag ontbreken.
 • Rondleiding door ons pastalab: hier is onze vuurrode pastamachine van Bottene het middelpunt.
 • Rondleiding door onze keuken: we vertellen je alles over onze eigengemaakte zuurdesempizza’s.
 • Kennismaking met onze gerechten: tijd om te proeven!

Natuurlijk is er voldoende tijd om vragen te stellen over wat je maar te binnen schiet. Van onze onderscheidende kracht, de secundaire arbeidsvoorwaarden, tot de werktijden en doorgroeimogelijkheden: vraag maar raak. En ohja, deze kennismaking is natuurlijk geheel vrijblijvend en volgens de regelgeving rondom COVID-19.

Van hotel tot keuken en van opstart tot bediening

We hopen op alle facetten nieuwe collega’s te verwelkomen. Voor de kennismakingsdag nodigen we daarom iedereen uit die nieuwsgierig is naar werken bij Bella Ciao. Hierbij maakt het niet uit of  wel of geen ervaring hebt, fulltime of parttime wilt werken of enkel nog oriënterende bent: schrijf je gerust in.

Weten welke vacatures open staan? Bekijk ze hier:

VACATURE KEUKEN
VACATURE BEDIENING
VACATURE HOTEL

Meld je nu aan voor de kennismakingsdag op 6 maart 2021

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaand formulier en kies een tijdvak.

[booked-calendar style=”list” year=”2021″ month=”3″ day=”6″]

Wil jij graag langskomen, maar is er geen juist tijdvak voorhanden? App dan naar Annemay op 06 203 703 85 voor een alternatieve afspraak.

CONTACT

CONTACT

Stuur ons een bericht  Dit formulier vraagt om je naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Lees onze Privacyverklaring om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan.

  Strandboulevard West 2
  3841CS Harderwijk

  0341 – 412058
  info@bellaciaoharderwijk.nl