VACATURE HOUSEKEEPER

VACATURE HOTEL

“Housekeeeping!” Geef toe. Dat was het eerste waar je aan dacht toen je de titel van deze vacature las hè? En anders nu waarschijnlijk wel.

Ciao Bella! Of Bellezza. Bij De Boterlap Groep zijn we op zoek naar een ster van een housekeeper die ervoor zorgt dat het restaurant en hotel van Bella Ciao om door een ringetje te halen zijn. Dus, ken jij lifehacks op gebied van schoonmaken? Sta jij bekend om je (gast)vriendelijkheid? En zit jij nog nét niet tegen smetvrees aan? Of wel, mag ook. Hier lees je waarom je deze skills juist bij De Boterlap Groep wil inzetten.

En wat ga ik dan doen?

 • Dankzij jou zijn onze 8 prachtige hotelkamers altijd keurig in orde. 
 • Met jouw smetteloze poets-skills is het restaurant zó schoon dat onze gasten van de vloer kunnen eten. Bij wijze van hè. 
 • Daarnaast houd je ons reserveringssysteem Picotello picobello bij. Best wel heel erg handig om precies te weten wanneer we gasten ontvangen.
 • Zo’n 20 keer per dag op je mooist “Housekeeeping!” roepen. Nee, grapje. Maar gezien Bella Ciao een modern Italiaans concept heeft, verwachten we wel een beetje dat je ciao als een echte Italiaan uit kunt spreken. 
 • Dit alles voor 16 uur per week (op maandag en vrijdag).

Oja, ervaring is een pre, geen vereiste. 

Waarom jij bij De Boterlap Groep wilt werken:

 • Onze gasten staan centraal, dus daar steken wij al onze energie in
 • Werken op een gave locatie in het restaurant en hotel van Bella Ciao 
 • Er valt altijd wel wat te beleven met in totaal ruim 170 collega’s
 • Het goede bovengemiddelde horeca-salaris – niet geheel onbelangrijk

Dit maakt het éxtra leuk:

 • Je hoeft je eigen werkkleding niet te wassen, dat doen wij.
 • Je krijgt 50% personeelskorting bij alle vestigingen (dus ook De Boterlap Ermelo en Harderwijk).
 • We gaan graag mee in de tijd als het gaat om onze systemen, restaurants én de actuele horecatrends. 
 • Je leert skills die je de rest van je carrière goed kunt gebruiken.
 • Het voelt alsof je aan het werk bent in een Italiaanse badplaats.

DISCLAIMER:

 • Met zo’n 170 collega’s vragen niet alleen alle bonnetjes, maar ook die namen aardig wat hersencapaciteit ;-).
 • Het is wel gewoon hard werken. Om dit fysiek bij te benen, bieden we voor al het personeel elke maandagochtend kickboksen en dinsdagochtend een groepsles aan onder professionele begeleiding.

Waar kom ik terecht?

Bella Ciao! Welkom in ons nieuwe restaurant, hotel en winebar. Binnen ons bedrijf draait alles om authentiek bereid eten – eigengemaakte pasta’s, zuurdesem pizza’s en goede anti-pasti. We serveren onze bestellingen snel en creëren altijd sfeer en gezelligheid. Hierdoor is Bella Ciao een plek waar iedereen zich thuis voelt. Dit geldt voor onze gasten, maar zeker ook voor onze ruim 50 collega’s.

Onderdeel zijn van De Boterlap Groep betekent onderdeel zijn van één grote familie. Waarom we zo close met elkaar zijn? Samen werken we aan mooie dingen. Zo zetten we altijd dat extra stapje op drukke momenten, doen we er alles aan om onze gasten met een glimlach te zien vertrekken én mogen we zijn wie we zijn en worden die we willen worden.

En? Alles naar wens?

Je hoeft van ons niet te zwoegen over een cv of motivatiebrief. Wij zijn vooral benieuwd naar jou, dus voel je vrij om mij, HR-manager Nicole, een mailtje te sturen (hr@deboterlapgroep.nl) of te appen (0619562761) dan maak ik graag kennis met je!

Kopje koffie van het huis

Ik laat je sowieso weten of je uitgenodigd bent voor een kennismaking. Het gesprek voer je met mij, ik ben de HR-manager van De Boterlap Groep. Mocht locatiemanager Rolf ook aansluiten, geef ik dit van tevoren bij je aan. Uiteraard voeren we het gesprek onder het genot van onze heerlijke koffie, een verse kop thee of een verfrissend drankje. Aangenomen? Gefeliciteerd en welkom bij De Boterlap Groep!

CONTACT

CONTACT

Stuur ons een bericht  Dit formulier vraagt om je naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Lees onze Privacyverklaring om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan.

  Strandboulevard West 2
  3841CS Harderwijk

  0341 – 412058
  info@bellaciaoharderwijk.nl