Je hoeft maar over de boulevard van Harderwijk te lopen, te fietsen of te slenteren en je krijgt het al. Het vakantiegevoel. En dat krijg je al helemaal als je het restaurant Bella Ciao binnenstapt. Hier, in dit restaurant met nieuw concept, draait het om authentiek bereid eten mét een twist. En dat niet alleen, het is ook een restaurant waar iedereen zich direct thuis voelt. Maar wacht, zal ik mij eerst even voorstellen voordat ik verder vertel? Wel zo netjes.

Hoi, mijn naam is Annemay, bedrijfsleider van Bella Ciao, en ik neem je graag mee in mijn werkdag. Die is leuk en afwisselend, want met een restaurant, winebar en hotel is er altijd genoeg te doen.

Pastalab

Terwijl de eerste gasten binnen lopen, staat mijn collega Remy op rechts in het Pastalab. Daar maken we pasta zoals het hoort: vers en handgemaakt. We gebruiken traditionele recepten die bereid zijn met seizoensingrediënten. De basis is Italiaans, de rest is nét even anders. Waar je dan aan moet denken? Aan pizza met sushi-topping bijvoorbeeld. Dat is the best of both worlds.

Naast onze verse pasta’s uit het pastalab hebben we ook overheerlijke pizza’s uit de Moretti. De basis van onze pizza’s is zuurdesem en altijd een combinatie tussen de Napolitaanse en Romeinse bodems. Een mooie, luchtige ballonrand uit Napoli, de krokante, dunne bodem uit Rome.

Wat er nog meer bij deze Italiaanse sfeer hoort? Het terugvallen op familie. En oké, mijn collega’s zijn dan geen familie, maar we hebben het wel goed samen. In het najaar van 2020 opende wij onze deuren, we hielden ons staande tijdens de lockdown, en zijn nu vol energie om te knallen. En knallen, dat doen we! Want we bereiden ons eten snel én maken er elke keer weer een wedstrijdje van hoe snel een drankje bij iemand op tafel kan staan.

Vast onderdeel van werken bij Bella Ciao is dat er, na een avondje heel hard werken, altijd tijd is voor ‘Piaono, piano’. Samen genieten van een sluitdrankje.

Het begint bijna op een verkooppraatje te lijken, hè 😉 Maar oprecht: Bella Ciao is een mooi bedrijf, waar je veel kansen krijgt en waar we met een fijn team werken. En dat maakt dat ik honderduit kan praten over mijn baan.

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om onderdeel van ons team te zijn? Neem dan op 6 maart een kijkje! Dan geef ik je een rondleiding, proef je het lekkers uit onze keuken en kan jij op je gemak bedenken of Bella Ciao onderdeel kan vormen van jouw toekomst. Want we hebben nog plek voor mensen in de bediening, keuken en ons hotel. Venite!

Waan je je inmiddels al in Italië? Ik ook soms. Maar niet altijd hoor, want ik moet wel een realistisch beeld schetsen. Wij hebben ons restaurant en hotel niet ingericht op het traditionele Italië (lees: rood/wit geblokte kleedjes op tafel), maar wél op de Italiaanse kwaliteit en sfeer. Bella Ciao heeft een moderne uitstraling, maar is wel dé Italiaanse plek waar iedereen zich thuis voelt.

Nieuwsgierig? Lees hier meer over onze kennismakingsdag

CONTACT

CONTACT

Stuur ons een bericht    Dit formulier vraagt om je naam, email adres & telefoonnummer zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Lees onze Privacyverklaring om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan.

    Strandboulevard West 2
    3841CS Harderwijk

    0341 – 412058
    info@bellaciaoharderwijk.nl