Naast onze huisgemaakte pasta hebben wij ook een glutenvrije variant in ons assortiment. Daarnaast ben je ook voor een vegan pasta bij ons op het juiste adres. Wij krijgen er best vaak vragen over in ons restaurant, dus we vertellen je er graag meer over in deze blog. 

Glutenvrije pasta

Onze huisgemaakte pasta wordt in ons eigen pasta-lab gemaakt. Hier leggen wij dan ook voornamelijk onze focus op. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen de glutenvrije pasta in te kopen.

Wij zijn op zoek gegaan naar een mooi product en hebben gekozen voor het merk RUMO. Deze koken wij pas af, wanneer de glutenvrije variant gekocht wordt. Hierdoor staat er altijd een vers product op tafel.

Bella Ciao Harderwijk - Pasta Aglio e olio

Pasta Aglio e olio style

Onze meeste pasta’s worden afgetopt met olijfolie, verse peper en knoflook, ofwel ‘Aglio e olio style’. Dit past erg thuis bij een glutenvrije pasta. Vrijwel alle smaakcombinaties zijn hierbij mogelijk. Of we hier nu kip, kalkoen en schaal/schelpdieren aan toevoegen, het is en blijft een glutenvrije pasta. 

Vegan pasta

Door aan de pasta gegrilde groenten, zoals venkel, courgette en aubergine en gepofte bospeentjes en cherrytomaatjes toe te voegen, is het er goed in te zetten als veganistische maaltijd. Én er staat een mooie pasta op tafel. 

Glutenvrije pizza

Onze glutenvrije pizza’s worden door de pizza academy gemaakt en geleverd op een aluminium tray. Afgetopt met Italiaanse tomaat en gesmolten mozzarella en de basis voor een glutenvrije pizza is compleet!

Om de glutenvrije pizza’s afzonderlijk af te bakken, hebben wij een speciaal klein oventje bij Bella Ciao. Hierin worden uitsluitend en alleen de glutenvrije pizza’s gebakken. Deze zijn mooi krokant en ondanks dat het geen gluten bevat, toch nog luchtig zoals wij hem willen zien.

Bella Ciao Harderwijk - Vegetarische pizza

Vegan pizza

Onze eigen zuurdesem pizza heeft een eigen fermentatieproces zonder dierlijke toevoegingen. Dus met de juiste topping kunnen deze gewoon door vegans gegeten worden.

Speciaal voor de veganisten en vegans onder ons hebben we Pizza ‘Athena’ op de kaart gezet. Een zuurdesem bodem met kokos crème fraiche met falafel, gegrilde courgette, gerookte amandelen en gepofte cherry tomaatjes. Ook voor de niet-vegans onder ons een genot om te eten ;-)

Lees meer over onze bijzondere pizza’s en pasta’s